Zelf VR Lasergamen neerzetten? Dat kan middels ons Powered By The VR Room model!

VR Lasergamen in jouw bedrijf

Wil je een bedrijf starten in de VR markt? Of wil je je huidige aanbod versterken middels Virtual Reality? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Tower Tag

The VR Room is de exclusieve aanbieder van VR Lasergamen (game naam ‘Tower Tag’) in Nederland.
Deze game heeft in 2019 de ‘Best Game Design‘ award gewonnen in Duitsland en is specifiek ontwikkeld voor VR Rooms over heel de wereld!

Het principe is heel simpel: doe de headset op, en gaan! Gepaard met extra upgrades zoals een haptic vest, gun en toren, maakt het een unieke, future-proof toevoeging voor de entertainment industrie.

Customer Care

Periodiek ontvang je van ons een update over de laatste stand van zaken, onder andere:

  • Hardware
  • Content
  • Ontwikkelingen in de branche
  • 4D Elementen

Trainingen

Wij zorgen er voor dat jullie medewerkers vanuit professioneel oogpunt een experience kunnen leiden. Dit is onmisbaar voor een goede customer journey. Ook komt het technische aspect komt aan bod en geven we tips over de VR markt.

Geïnteresseerd?

Maak een afspraak voor een oriënterend gesprek, waarbij we samen rond de tafel gaan zitten voor een passend Virtual Reality project. Vul onderstaand formulier in, en dan nodigen we je uit om VR Lasergamen uit te komen proberen bij onze hoofdlocatie in Utrecht en je enthousiast over deze spannende, onontdekte markt!

VR YOU READY?